[MTV] Mawi feat Jeff A To Z – NamaMu Asma'Mu

23



Langgan YouTube Astro Gempak di

Dengarkan dan saksikan muzik video terkini nyanyian Mawi, NamaMu Asma’MU.

Nada Dering Pemanggil
Maxis – Dail *131*326704# dan tekan CALL
Digi – Taip CT 0404190 dan hantar ke 2000
U-Mobile – Taip CT 484536 dan hantar ke 28118

Nguồn: https://gommap.org/

Xem thêm bài viết khác: https://gommap.org/category/bong-da/

23 Comments
  1. MZ STUDIO says

    2019?

  2. Tomando 3RR says

    Merdu menusuk kalbu …
    Mawi tetap world selamanya world…

  3. Marverick Dudayev says

    Kenangan bersama anak2 Dan ex wife dalam perjalanan ke Kelantan…yg ..akhir aku berjalan jauh bersama mereka…aku rindu ..tapi Allah maha pengatur segalanya…Allahujalil…FD family

  4. ALI RIDHA says

    Allah yang maha segalanya………

  5. Raziq Raziq says

    Raziq

  6. N A says

    Tak sangka abang Jeff A to Z masih nyanyi. Igt lagi dulu pergi sekolah dengar lagu2 kumpulan A to Z. Antara lagu diorang plg femes, lagu Itik Gembo-gembo le~ ^^

  7. anonymous season says

    syukur alhamdulillah..Walaupun 2017,tapi still di view jga…jarang org buat lagu islam zmn fitnah skarang ni…mostly lagu cinta yg memudaratkan hati shingga angau pada yg blum halal

    .Zina hati😔..Sedih dgr…Tapi nasib ada Allah..Ingatlah nama² Allah bukan ingat cinta yg tak halal…Menjauhkan hubungan dari Allah je..

  8. syeth mujahid says

    Dosa besar ke unlike vid ni? Jgn cepat sentap
    Mungkin yg dislike sbb xska vid bkn lagunya
    Mungkin yg dislike tu xska music latar bkn asma Allah
    Mungkin yg dislike tu rasa dia blh nyanyi lbh baik

    Who knows?

    We come for the song, just enjoy it, xperlu fokus kepada minoriti disliker
    Jgn cpt butthurt, Nabi dlu bkn semua org ikut, tp xda plak nabi butthurt cop org dajjal

    Harap buang sifat cpt sentap, okay? We are more than this

  9. Senidraja says

    dengar lagu ni dari motivasi pagi Ustaz ilyas..terus cr kat youtube..sedapnya..tahnia Mawi utk dakwahnya

  10. Zoul Zainal says

    xde salah kat mana pun kalau rap pun….isi kandungan tu yg patut diselam..insyaallah

  11. Amal Zarif says

    fikir positif. mgkin dislike tu salah tekan tau dia agama lain tau dia memang prangai mcm dajal tau dia mmg jahil

  12. Elya franstiana Elya says

    syukur alhamdulillah, tq Mawi.. lagu ini akan menjadi lagu yang paling gah yang pernah saya dengar seumur hidup saya ..yang insyaallah tidak akan aku lupa dan kan ku bawa kemana saja berada , :-)amin syabas Mawi. dan pasal rap tu saya pun sokong juga, tiada yang sia sia semuanya menyentuh hati.

  13. Steady Geng says

    perlu ke ada rap?

  14. haina mrs mka says

    khusyuk dengar

  15. JQF 577 says

    bagus lagu ni

  16. Muhd Azfar says

    tenang je rase bila dengar lagu ini

  17. Wan Mohammad says

    xde rap lg best…

  18. adi podolski says

    minit ke 4:15 ade tertinggal sesuatu ke lirik die? ade sesape tahu? bergenang air mata mendengar asmaul husna oleh mawi ni.

  19. Shahrizam Ismail says

    terbaik…

  20. nur atianza says

    kalau xde rap lg bagus…

  21. Sayidah Nafisah says

    ini salah satu dakwah yg disampaikan oleh Mawi..:)

  22. The Warrior says

    _ sedap gile lagu

  23. Faizal Hassan says

    Terbaikkkkk

Leave A Reply

Your email address will not be published.